NEGA NOG

Lepi in negovani nohti so obvezni pri vsaki urejeni ženski. To velja tudi za nohte na nogah. Ne samo poleti, ko šarmirate v odprtih sandalih, tudi pozimi naj bodo vaše noge odraz vaše urejenosti. 

 

V našem salonu vam nožne nohtke s pomočjo gela oblikujemo tako, da bodo pristajali obliki vaših prstov in stopala. Izbirate lahko med francosko pedikuro ali permanentnim lakiranjem v katerem koli odtenku želite.

 

Drzne pa se lahko odločite za poslikavo, bleščice ali kamenčke, ki bodo vaše nohte naredili unikatne. Ker nohti na nogah rastejo počasneje, pedigeliranje drži do 7 tednov (odvisno od posameznice). 

 

Če želite spet svoj naraven noht, preprosto pustite, da preraste gel nanos, lahko pa vam ga odstranimo mi. Ker delamo z vrhunskimi materiali preverjene kakovosti in strokovnim kadrom, bodo vaši naravni nohti ostali lepi in brez poškodb. Naše izkušene strokovnjakinje lahko uredijo prav vsak noht, zato se jim prepustite brez skrbi. 

 

Če  trpite za raznimi težavami, kot so poškodovani nohti  ali druge lepotne pomankljivosti, vam nudimo strokovno ter diskretno protetiko.

 

Konec je z zlomljenimi in poškodovanimi nohti! Postopek zaključimo z nanosom olja za nego obnohtne kožice. 

  

Salon lepote Kallone / T +386 31 534 040 / kallone.lepota@gmail.com / © 2013 by Kallone

  • c-facebook
  • Instagram Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now