NEGA ROK

GELIRANJE NOHTOV Dolgi nohti niso več sanje. Naša strokovnjakinja vam bo svetovala način podaljševanja glede na strukturo vašega naravnega nohta – z umetno konico ali šablono. Lahko pa se bosta dogovorili samo za zaščito naravnega nohta z gelom. Postopek zahteva strokovno znanje in posebno pozornost, saj vsi želimo, da vaš naravni noht ostane nepoškodovan. Sledi permanentno lakiranje z visoko kakovostnimi barvnimi geli v odtenku, ob katerem vam bo zaigralo srce. Površino nohta lahko okrasimo tudi z »Nail Art« poslikavo, francosko manikiro in barvnimi kamenčki, ki bodo še poudarili vašo eleganco ali igrivost. Postopek zaključimo s top gelom, ki nohtu podari sijaj in obstojnost 4 tedne ali več. 

 

MINI KOREKTURA - GELIRANI NOHTI Gelirane nohte lahko po približno 3 tednih korigiramo. Gela ni potrebno ponovno nanašati, noht le skrajšamo in na novo preoblikujemo. Nanesemo barvni gel in top gel. Tako bosta videz in obstojnost vaših nohtov podaljšani še za dodatna 2-3 tedne. Postopek priporočamo tistim, ki želijo popoln videz nohtov prav vsak trenutek, ki so v nenehnem boju s časom in tistim, ki želijo z manjšim cenovnim vložkom podaljšati obstojnost svojih geliranih nohtov. 

 

PERMANENTNO LAKIRANJE  je nanos gel laka na vaše naravne nohte, njegova prednost pa je v gladki sijajni površini lakiranega nohta in v dolgi obstojnosti. Brez skrbi lahko opravljate vsakdanja gospodinjska opravila – lak ne bo razpokal, obledel ali se odkrušil. Postopek se začne z oblikovanjem in pripravo vašega naravnega nohta. Sledi nanos base & top gellaka in lakiranje z visoko kakovostnimi barvnimi gellaki. Lahko se odločite tudi za francosko manikiro. Postopek zaključimo z nanosom kreme za roke z negovalnimi učinkovinami in oljem za nego obnohtne kožice.

 

SPA MANIKURA Manikira nohtov na rokah je posebno doživetje. Tretma se začne z urejanjem nohtov, ki zajema oblikovanje in piljenje nohta ter ureditev obnohtne kožice. Sledi piling rok, ki odstrani odmrle celice in naredi kožo vaših rok nežno in mladostno.  Na vašo željo vam s poliranjem površine z »ultimate shine« pilico pričaramo diamantni sijaj nohta. Tako, nohti so oblikovani! Postopek urejanja nohtov z estetskega ali bolje umetniškega vidika se začne s podlakom, ki ga izberemo glede na vaš tip nohta. Sledi lakiranje, »Nail Art« poslikava po želji. Izbirate lahko med res številnimi modnimi ali vam ljubimi odtenki laka. Sledi zaščitni nadlak in negovalno olje za obnohtno kožico. Tretma zaključimo z nanosom negovalne kreme za roke in že ste pripravljene, da očarate svet.

 

LAKIRANJE NOHTOV Če si nohte radi urejate sami in želite navdušiti »le« z barvo, poslikavo in sijočim nanosom kakovostnega laka, potem je lakiranje v našem salonu kot nalašč za vas. Naše strokovnjakinje bodo najprej izbrale najbolj primeren podlak za vaš tip nohta. Izbirate lahko med nešteto barvnimi odtenki, francosko manikiro ali umetelno poslikavo nohta. Tretma zaključimo s kakovostnim nadlakom in negovalnim oljem za obnohtno kožico.

 

NOHTNA PROTETIKA Če  trpite za raznimi težavami, kot so pogriženi nohti ali druge lepotne pomankljivosti, vam nudimo strokovno ter diskretno protetiko.

 

Po vsakem urejanju vas razvajamo z nanosom kreme za roke z negovalnim učinkom in oljem za nego obnohtne kožice. Prijeten vonj in mehkoba kože vas bosta spremljala še ves dan. 

Salon lepote Kallone / T +386 31 534 040 / kallone.lepota@gmail.com / © 2013 by Kallone

  • c-facebook
  • Instagram Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now