Salon lepote Kallone / T +386 31 534 040 / kallone.lepota@gmail.com / © 2013 by Kallone

  • c-facebook
  • Instagram Basic Black

OBLIKOVANJE TELESA / SHUJŠEVALNE IN ANTICELULITNE TERAPIJE

Na prvem mestu je zdravje. Toda, če menite da na vašem telesu ni vse več tako kot bi si želeli ali če ste žalostni zaradi odvečnih kilogramov vam bomo pri nas  svetovali s pomočjo katerega tretmaja priti do cilja, da si boste zopet postali všeč.
Nudimo več vrst tretmajev in paketov za preoblikovanje telesa.TERMOTERAPIJA je terapija v grelni blazini, kjer se telo razsturuplja, pospešujejo presnovo maščob, s potenjem s katerim se izločajo škodljive snovi. Zelo primerne so za prvo v seriji terapij pri oblikovanju telesa, saj telo izvrstno pripravijo na hujšanje. Pred terapijo telo namažemo s produktom, ki izboljša prodiranje snovi v kožo in s tem izboljša učinkovitost naslednjih terapij. Rezultat takšne terapije je gladka koža, pomiritev, sprostitev, boljši tonus, izguba telesne teže, zmanjšanje celulita in obsega telesa.

KAVITACIJA je nekirurška liposukcija. Brez noža poskrbimo, da bo vaše telo zopet vitko in lepo. Napredna tehnologija kavitacije omogoča hitro, varno in učinkovito obdelavo maščobnih oblog ter natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog in celulita na različnih delih telesa brez dolgotrajnega okrevanje. Rezultati so vidni že po prvi terapiji. Kako deluje? Tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu, kar zagotavlja razbitje maščobnih celic v podkožju. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se pod vplivom encimov razgradi, del se porabi za energijo, del pa presnovijo jetra. V našem salonu vam nudimo preoblikovanje telesa z vrhunskimi aparati Iskra Medical. Imamo najnovejši model VACaVite, ki kavitacijo nadgradi z vakuumom in tako še poveča učinkovitost terapij.

PRESOTERAPIJA ali LIMFNA DRENAŽA poskrbi za odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa ter tudi za prijetno elastičnost vaše kože v kakršni koli situaciji. Pripomore pa tudi k splošni regeneraciji in naredi organizem bolj odporen, ritmični gibi, ki se izvajajo v procesu limfne drenaže, pa zmanjšajo napetost in stres. Naloga limfnega sistema je odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa. V kozmetiki se uporablja limfna drenaža za odpravljanje celulita, kot preventiva pri zatekanju nog, za ohranjanje tonusa kože pri hujšanju in kot preventiva pri nosečnostnih strijah ter pri podočesnih mešičkih. Limfna drenaža je zelo primerna metoda za razstrupljanje telesa tudi takrat, ko smo zdravi in nimamo ne zdravstvenih in ne kozmetičnih težav.ELEKTROSTIMULACIJA je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali - podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože; spodbudi lokalni metabolizem in izboljša krvni obtok.STIMULACIJA Z INFRARDEČO SVETLOBO je tretma, ki vam pomaga pri oblikovanju telesa s pomočjo globinske toplote, ki se dosega z infrardečimi (IR) žarki. To vibriranje celic tako predstavlja masažo, ki povzroča, da se celice ter krvne in limfne žile obnavljajo. To pa je osnova za kvalitetno prekrvavitev in s tem odpravljaje celulita.GREEN VAC je terapija sprememb v podkožju in negi kože. Koža postane ponovno elastična, značilne vdolbine in izbokline pomarančne kože pa izginejo. Green Vac predstavlja učinkovito anticelulitno terapijo, saj pospeši mikrocirkulacijo v koži.THERMO STIM SISTEM je učinkovita kombinacija za  razstrupljanje, hujšanje in učvrstitev telesa ter odpravo celulita.  Telo najprej razstrupljamo nato pa se na podlagi želja stranke odločimo za poudarek ali na učvrstitvi telesa, ki je primerna za izboljšanje učinka in videz mišičevja, saj da čvrstost in obliko tistim  povešenim predelom, ki jih želimo izboljšati. Ali se odločimo za poudarek na hujšanju, ki je primerno za modeliranje in »klestenje« problematičnih  delov telesa (kolena, stegna, zadnjica, trebuh, boki oz. ledveni predel). Ali pa se odločimo za poudarek na zmanjšanju celulita na predelih, kjer je najbolj potrebno, povečujoč krvnega obtoka in celične izmenjave na lokalnem nivoju.Glede na izkušnje v našem salonu, najboljše rezultate nudi kombinacija vseh postopkov s souporabo presoterapije.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now