NEGA OBRAZA

Z uporabo visoko kvalitetih profesionalnih kozmetičnih izdelkov Babor uspešno rešujemo raznovrstna težavna stanja kože. Nudimo več vrst neg obraza.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA se začne s površinskim čiščenjem obraza, sledi encimski piling, nato dodamo vapozon. Namesto encimskega pilinga ter vapozona pa se lahko odločite tudi za mehčalni gel. Sledi globinsko čiščenje obraza, serum in maska, nego pa zaključimo s primerno kremo. Na željo stranke pod kremo lahko nanesemo tudi ampulo za globinsko hranjene ter negovanje kože. Takšno čiščenje obrazapriporočamo vsaj dvakrat letno, najbolje spomladi in jeseni, v primeru aknaste kože pa seveda večkrat. DELNA NEGA obraza je nega brez globinskega čiščenja, svetujemo pa jo predvsem kot vzdrževalno nego. Nega obsega površinsko čiščenje, čemur sledi odstranjevanje odmrlih celic s primerno izbranim pilingom. Po pilingu je koža pripravljena na sprejemanje hranljivih in vlažilnih snovi, zato mu sledi maska. Pred koncem obraz in dekolte zmasiramo in nego zaključimo z nanosom primerne kreme. OSNOVNA ALI KLASIČNA NEGA obraza se začne s površinskim čiščenjem kože, ki se nato nadaljuje s primerno izbranim pilingom. Ta s kože odstrani nečistočo in odmrle celice ter tako omogoči boljšo absorbcijo učinkovin skozi plasti kože. Temu sledi globinsko čiščenje kože, ki ga izvajamo tako, da iz por očistimo ogrce. Sledi pomirjanje kože, ter vnos hranilnih oziroma vlažilnih snovi s pomočjo maske. Pred koncem obraz in dekolte zmasiramo ter nego zaključimo z nanosom primerne kreme.SPECIALNA BABOR NEGA obraza je namenjena vsem tipom kože ne glede na starost. Pri negah se izvaja površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, masaža obraza, dekolteja in zatilja (glede na stanje kože), maska ter specialni koncentrirani serum (glede na stanje kože). Nego zaključimo z nanosom primerne kreme.

EKSKLUZIVNA BABOR NEGA obraza pa vsebuje edinstven lifting kompleks s 4-kratnim anti-age učinkom. Spodbuja regeneracijo in daje koži naravno prožnost ter upočasnjuje staranje.DR. BABOR LUKSUZNA ALI IZBRANA NEGA deluje na izjemnih izdelkih Babor za nego kože, ki združujejo najnovejša odkritja v znanosti in medicini z desetletji izkušenj njihovih strokovnjakov. Ti so upravljali z zelo učinkovitimi aktivnimi sestavinami in razvili inovativne visoko zmogljive formule ter kreirali inovativne metode tretmajev. 

DR. BABOR DERMA CELLULAR je nega s kolagenom in hialuronsko kislino, ki zabriše drobne gubice in linije. Priporočamo pri koži z naprednimi gubicami zaradi zmanjšanja čvrstosti ter za preprečevanje nastanka gub in prezgodnjega staranja. 

DR. BABOR BIOGEN CELLULAR je namenjena intenzivni regeneraciji kože. Zagotavlja senzacionalne rezultate v lepoti pred in po operativni negi kože. Priporočamo pri koži z nepravilnostmi, koži z aknami in koži z povečanimi porami.

Obrvi so zelo pomemben del obraza in ga lepo uokvirjajo zato vam nudimo tudi strokovno oblikovanje obrvi ter barvanje obrvi glede na vaše želje. Poleg tega, se lahko odločite tudi za barvanje trepalnic in tako še dodatno poudarite svoj pogled.

Salon lepote Kallone / T +386 31 534 040 / kallone.lepota@gmail.com / © 2013 by Kallone

  • c-facebook
  • Instagram Basic Black
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now